Pirkanmaan Pool ry.

SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU  


 

WWW-sivumme mukana Suomen Parhaat Verkkosivut -kilpailussa

Tammikuussa 2007 Pirkanmaan Pool ry. sai kutsun osallistua ensimmäistä kertaa järjestettävään Suomen Parhaat Verkkosivut -kilpailuun. Kyseessä on eräänlainen kotisivujen SM-kilpailu, jossa on monta eri sarjaa. Asiantunteva raati valitsee parhaat verkkosivut, mutta myös yleisö saa äänestää omat suosikkinsa.

Pirkanmaan Pool ry:n Internet-sivusto www.pirkanmaanpool.fi kuului etuoikeutettuun joukkoon, sillä ennakkoilmoittautumiskutsu lähetettiin vain pienelle, WWW-sivujensa ansiosta valikoidulle joukolle suomalaisia yrittäjiä, yhdistyksiä ja kuntia. Verkkopalveluamme luonnehdittiin persoonalliseksi, visuaalisesti kauniiksi ja hyvin tehdyksi.

Ennakkoilmoittautuminen Suomen Parhaat Verkkosivut -kilpailuun päättyi 31.03.2007. Ilmoittautumisaika päättyy 31.10.2007. Syyskuussa alkaa mahdollisuus äänestää yleisösuosikkeja. Esiraadin valinnat ja yleisön suosikit menevät raadin arvosteltavaksi marras-joulukuussa 2007.

Lisätietoja kilpailusta ja tarkempi aikataulu
Yhdistykset ja yhteisöt -sarjaan ilmoittautuneet

Mitä Pirkanmaan Pool ry. tarjoaa Internetissä?

Verrattaessa Pirkanmaan Pool ry:n Internet-sivustoa muihin suomalaisiin biljardisivustoihin, voidaan hyvällä syyllä sanoa, että mitään vastaavaa ei ole maassamme vielä toistaiseksi nähty.

Ensinnäkin Pirkanmaan Pool-liigan Internet-pohjainen tulospalvelu on vailla vertaansa. Toisekseen jo yksin se, että sivuston yhteydessä toimii tiettävästi Suomen ensimmäinen biljardiaiheinen keskustelufoorumi, kertoo edistyksellisyydestä ja idearikkaudesta sekä siitä, että Internetissä on todellakin haluttu tarjota jotain uutta.

PM-Poolin sivusto onkin tullut tunnetuksi erilaisuudestaan, monipuolisuudestaan ja kattavuudestaan. Ennen kaikkea se on ollut tärkeä biljardiharrastusta edistävä tekijä etenkin Pirkanmaalla, mutta myös muualla maassamme. Tuskin kukaan osasi 1990-luvun lopulla kuvitella, miten keskeisessä roolissa Internet-sivut voivat nykyään olla ja miten paljon ne houkuttelevat uusia pelaajia liigatoimintaan ja sitä kautta biljardin pariin. Tietysti biljarditietoisuuden kasvattamisen eteen tehdään töitä muutenkin, mutta Internet-sivujen merkitystä ei voi väheksyä.

Verkkoon on vuosien saatossa toteutettu sellainen tietopaketti, jossa 1990-luvun alusta saakka paperimuodossa toteutettuja asioita on yhdistetty uusiin ideoihin. Tavoitteena on ollut tuoda Internetiin kaikki mahdollinen Pirkanmaan Pool-liigaa koskeva tieto, mitä yksittäisten ottelupöytäkirjojen pohjalta on ylipäänsä mahdollista tarjota. Enää ei tyydytä vain perinteisiin otteluohjelmiin ja sarjataulukoihin, kuten muut biljardiliigat tekevät, vaan Internetin miltei rajattomia mahdollisuuksia hyödyntäen pyritään tarjoamaan huomattavasti edistyksellisempiä ja yksityiskohtaisempia tilastoja ja taulukoita.

Webdesign Mika Salosen toteuttama verkkosivusto www.pirkanmaanpool.fi tarjoaakin nykymuodossaan erittäin kattavan Pirkanmaan Pool-liigan tulospalvelun, josta löytyy esim. ottelu-, pelaaja- ja joukkuekohtaisia tilastoja vuodesta 1995 alkaen. Tulostietoa on valtavasti, sillä vuosittain biljardiliigassa on mukana nelisenkymmentä joukkuetta ja yli 300 pelaajaa. Liigatulosten lisäksi sivuilta löytyvät mm. tulokset ja tilastot vuosittain pelattavista Pirkanmaan mestaruuskilpailuista, liigacupista ja biljardiliigan loppupelitapahtumasta.

Kattavuuden lisäksi myös käytettävyyteen pyritään kiinnittämään huomiota. Esim. pelaajien rankinglistoja sekä eri sarjatasojen ja lohkojen sarjataulukoita on mahdollista hakea tietyllä päivämäärällä, joten tietoa löytyy todellakin moneen lähtöön ja useassa eri muodossa. Hakutoimintokin on käytössä. Pirkanmaan Pool ry:n WWW-sivuja kehitetään ja muokataan jatkuvasti käyttäjiltä saadun palautteen mukaisesti, jotta kokonaisuus palvelisi entistä paremmin.

Tervetuloa tutustumaan Internet-sivustoomme ja biljarditoimintaamme!


 

Katso myös

Muut tiedotteet


SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU