Pirkanmaan Pool ry.

SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU  


 

Hallituksen kokouspöytäkirja 03.04.2019

Pirkanmaan Pool ry:n hallitus on joulukuussa 2018 ja tammi-huhtikuussa 2019 päättänyt alla olevaa.

30-vuotishistoriikki Pirkanmaan Poolista juhlavuodeksi

Pirkanmaan Pool on perustettu 15.09.1990 ja rekisteröity 18.08.1992. Vuosia ja vuosikymmeniä on takana jo sen verran runsaasti, että useammaltakin suunnalta on tullut kyselyä historiikin tekemisestä. Vuodenvaihteen 2018-2019 tienoilla kunniajäsen Kari Haapanen ja kunniapuheenjohtaja Harri Hepo-oja olivat kypsytelleet asiaa enemmänkin ja olleet sen tiimoilta yhteydessä kunniajäsen, Internet-vastaava Mika Saloseen.

Haapanen, Hepo-oja ja puheenjohtaja Markus Laurila esittivät hallitukselle, että Mika Salonen kirjoittaisi historiikin. Sekä Kari Haapanen että Harri Hepo-oja ovat lupautuneet olemaan käytettävissä, eli heiltä saataisiin paljon tietoa etenkin yhdistyksen alkuvaiheista ja ensimmäisistä vuosikymmenistä. Herroilla ajatuksena oli se, että koska 30-vuotisen historiikin teossa työmäärä on valtava, Mika Saloselle tulisi tästä maksaa korvaus.

Päätettiin, että historiikkia lähdetään toteuttamaan Mika Salosen toimiessa kirjoittajana. Salonen voi laskuttaa 500,00 euroa tai yrityksensä kautta 500,00 euroa + arvonlisävero.

Markus Laurilan, Kari Haapasen ja Harri Hepo-ojan kesken kokoonnutaan aluksi miettimään historiikin toteutustapaa, julkaisua ja asiaa muutenkin tarkemmin.

Junioritoimintaa yhteistyössä Suomen Biljardiliitto ry:n kanssa

Elina Mattilan johdolla on aloitettu uudenlaista junioritoimintaa ja ruvettu kiertämään Tampereen nuorisotaloja. Yhteistyössä on mukana Suomen Biljardiliitto ry. Päätettiin, että hankkeeseen voidaan käyttää rahaa 300-500 euroa.

Muutoksia Pirkanmaan kilpailukalenteriin keväälle 2019

Suomen Biljardiliitto ry:n kilpailukalenterimuutoksista johtuen Pirkanmaan kilpailukalanteriin joudutaan tekemään muutoksia.

Pirkanmaan Pool-liigan kauden 2018-2019 loppupelit (liigafinaalit, karsinnat ja 2. divisioonan jumbofinaalit) järjestetään Tampereen Calaxie Centerissä lauantaina 04.05.2019. Loppupelitapahtuma on siis viikkoa aikaisemmin kuin alun perin oli tarkoitus.

Myös Pirkanmaan Pool-liigan 1. ja 2. divisioonalaisille tarkoitettu Pirkanmaan 9-pallon B-parimestaruuskilpailu siirtyy pelattavaksi Galaxie Centerissä 13.-14.04.2019.

Norjan PM-kilpailuiden tukianomusten käsittely

Päätettiin, että matkalaskuja vastaan Jesse Gustafssonille ja Jesse Huttuselle maksetaan 200,00 euroa/pelaaja. 10-pallon PM-kilpailut käydään Oslossa helmikuussa 2019.

Internet- ja tulospalvelusysteemit sekä varautuminen tulevaisuuteen

Mietittiin, miten on varauduttu siihen, että Internet-vastaava Mika Saloselle sattuisi jotain. Pohdittiin, onko varajärjestelmää tai keinoa, millä saadaan paketti pidettyä kunnossa.

Ne systeemit, joilla Internet-sivuja ja tulospalvelua ylläpidetään, ovat pitkälti Mika Salosen itse tekemiä ja eivät mitenkään vaikeakäyttöisiä, joten niitä kyllä tarvittaessa oppii joku muukin käyttämään. Toki tässä vaiheessa Salosen käyttämien systeemien omistusoikeus on hänellä ja/tai hänen yrityksellään.

Tulorekisterin vaikutus palkintomaksukäytäntöön

Päätettiin selvittää, miten tulorekisteri vaikuttaa Pirkanmaan Pool-liigan ja Pirkanmaan Pool ry:n alaisten kilpailuiden palkintomaksusysteemiin. Selvitetään mm. se, kenelle maksetaan joukkuepalkinto, joukkueelle vai joukkueessa pelanneille pelaajille.

Sovittiin, että Markus Laurila, Heikki Laikkamaa ja Sami Saariaho käyvät tulorekisterikeskustelun Galaxie Centerissä keskiviikkona 09.01.2019 klo 18:00. He miettivät ja selvittävät oikean toimintatavan, mistä sitten tarpeen mukaan tiedotetaan jäsenistölle.

Kunniajäsen Aki Heiskasen 40-vuotispäivälahja

Pohdittiin, miten Pirkanmaan Pool ry. voisi muistaa kunniajäsen Aki Heiskasta joulukuussa 2018 hänen täyttäessään 40 vuotta. Varattiin tähän tarkoitukseen rahaa 150,00 euroa.


 

Katso myös

Muut tiedotteet


SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU