Pirkanmaan Pool ry.

SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU  


 

Vuosikokouksen pöytäkirja 23.08.2017

Aika:
Keskiviikko 23.08.2017 klo 18:00

Paikka:
Galaxie Center, Rautatienkatu 27, 33100 Tampere

Läsnä:
Markus Laurila
Mika Salonen
Hannu Lahtinen
Heikki Laikkamaa
Ari Vimpari
Harri Hepo-oja
Sami Saariaho

1. § Puheenjohtaja avaa kokouksen

Puheenjohtaja Markus Laurila avasi kokouksen klo 18:05.

2. § Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa

Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Markus Laurila, sihteeriksi Mika Salonen sekä pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Hannu Lahtinen ja Heikki Laikkamaa.

3. § Tarkastetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4. § Hallitus esittää tilinpäätöksen ja taseen

Esitettiin tilinpäätös ja tase. Läsnäolijat tutustuivat niihin.

5. § Hyväksytään tilinpäätös ja tase sekä myönnetään hallitukselle vastuuvapaus

Hyväksyttiin tilinpäätös ja tase. Vuosikokous myönsi hallitukselle vastuuvapauden.

6. § Valitaan puheenjohtaja ja hallitus seuraavaksi kahdeksi vuodeksi

Hallituksen puheenjohtajaksi toimikaudelle 2017-2019 valittiin Markus Laurila. Hallituksen jäseniksi valittiin Tero Kaivonen, Hannu Lahtinen, Heikki Laikkamaa, Sami Saariaho ja Mika Salonen sekä uutena Ari Vimpari.

7. § Valitaan vuodelle 2017 toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja

Ehdotettiin toiminnantarkastajaksi Toni Kuivastoa ja varatoiminnantarkastajaksi Sami Räisästä. Heidät valittiin.

8. § Muut esille tulevat asiat

Keskusteltiin yhdistyksen taloudellisesta tilanteesta ja rahankäytön painopisteistä kaudella 2017-2018. Markus Laurilan johdolla käytiin keskustelua etenkin junioritoiminnasta sekä mahdollisesta yhteistyöstä eri seurojen ja pelipaikkojen kanssa. Ehdotettiin, että Galaxie United ry:n kanssa toteutettaisiin Galaxie Centerissä juniorikoulutus ja hankittaisiin siihen päteviä valmentajia. Esiin otettiin myös sääntökoulutus nuoriso-ohjaajille. Hannu Lahtinen visioi biljardivideota, jossa junnut olisivat pääosassa ja jonka ohessa mainostettaisiin biljardikoulua. Pohdittiin juniorien saamista salille ja sitä, järjestettäisiinkö koulutukset nuorisotaloilla vai Galaxiessa. Sovittiin, että hallitus päättää pitopaikat ja toteutustavat. Junioritoimintaan käytetään 500,00-1000,00 euroa kaudella 2017-2018.

Käsiteltiin Sami Saariahon anomus liittyen Luukkukymppi Masters 2017 -turnaukseen, joka järjestetään Biljardiklubi Siimaseuralla syksyn aikana. Sami kertoi, että turnaukseen kutsutaan parhaita Pirkanmaan Pool ry:n alaisissa kilpailuissa pelanneita pelaajia. Päätettiin tukea jo useampana vuotena järjestettyä tapahtumaa 200,00 eurolla.

Markus Laurila heitti ilmoille ajatuksen pelireissusta esim. Poriin tai Hyvinkäälle. Päätettiin toteuttaa pelireissu ja pelata ystävyysottelu Hyvinkäällä sikäläiseen biljardiliigaan osallistuvien kanssa. Pirkanmaan Pool ry. osallistuu kustannuksiin maksamalla bussikuljetuksen tms. kohtuulliset kulut.

Todettiin, että Pirkanmaan Pool-ligan 3. divisioonaa ei järjestetä kaudella 2017-2018. Internet-vastaava Mika Salonen kertoi poistaneensa mahdollisuuden ilmoittautua ko. sarjatasolle. Tulevilla kausilla asiaan palataan tarvittaessa.

Keskusteltiin kauden 2017-2018 Pirkanmaan mestaruuskilpailuista. Etenkin seniorikilpailut herättivät vilkasta keskustelua. Uusiksi kilpailuiksi tarjottiin seniorien parikilpailua ja 60-vuotiaiden omaa kilpailua, kuten myös 8-pallon naisten mestaruuskisaa. Mietittiin, voisiko Galaxie Centerissä järjestää saman päivän aikana kilpailut kolmelle eri ikäluokalle (40-, 50- ja 60-vuotiaat eli MN40, MN50 ja MN60). Ikäluokkiin liittyen otettiin esiin Suomen Biljardiliitto ry:n ikärajamuutos, joka vaikuttaa kauteen 2017-2018 ja useaan seuraavaan kauteen, jolloin ikärajoja nostetaan vaiheittain EPBF:n käytännön mukaisesti. Päätettiin, että Pirkanmaan mestaruuskisojen ikärajat pysyvät ennallaan ja hallitus määrittää kaudella 2017-2018 järjestettävät Pirkanmaan mestaruuskilpailut.

9. § Kokouksen päättäminen

Päätettiin kokous klo 18:47.


 

Katso myös

Muut tiedotteet


SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU