Pirkanmaan Pool ry.

SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU  


 

Hallituksen kokouspöytäkirja 15.11.2015

Pirkanmaan Pool ry:n hallitus on loka-marraskuussa 2015 päättänyt alla olevaa.

Jan Moreliuksen PM-tukianomuksen käsittely

Pirkanmaan Pool ry:n hallitus käsitteli Jan Moreliuksen tukianomuksen. Oslon PM-kilpailuiden kilpailukuluissa päätettiin tukea 50,00 eurolla.

Sarjanousijat ja -karsijat sekä loppupelitapahtuma keväällä 2016

Mestaruussarjan ja 1. divisioonan runkosarjassa viimeiseksi tai viimeistä edelliseksi jätetyt joukkueet tipahtavat suoraan sarjatasoa alemmas. Sen sijaan 1. ja 2. divisioonan runkosarjan kaksi parasta nousevat suoraan sarjatasoa ylemmäs kaudeksi 2016-2017.

Runkosarjan päätyttyä järjestetään loppupelitapahtuma Galaxie Centerissä (alustavasti lauantaina 21.05.2016). Liigafinaalit päättävät liigakauden 2015-2016. Mestaruussarjan ja 1. divisioonan sarjapaikoista karsitaan. Jumbofinaalit pelataan 2. divisioonassa.

Saadakseen osallistumisoikeuden loppupeleihin pelaajan on pelattava kauden aikana vähintään kuusi (6) runkosarjaottelua. Muista poiketen 2. divisioonan jumbofinaaleihin riittää neljä (4) runkosarjaottelua. Ottelumäärää laskettaessa huomioidaan myös pelaajan nimiin kirjatut luovutukset (pelatut ottelut + luovutusvoitot = kaikki ottelut).

Mestaruussarjan liigafinaaleissa pelaa runkosarjan kahdeksan parasta joukkuetta. Ensin vastakkain asettuvat joukkueet runkosarjan sijoilta 1 ja 8, 5 ja 4, 3 ja 6 sekä 7 ja 2. Ottelut ovat kaaviossa tuossa järjestyksessä. Otteluiden voittajat jatkavat semifinaaleihin ja häviäjät putoavat pois. Semifinaalien voittajat menevät loppuotteluun ja häviäjät pelaavat pronssista. Pelimuoto on 10-pallo. Runkosarjasta tuttu kotietusääntö ei ole käytössä. Mestaruussarjan liigafinaaleissa ei ole tasapelejä vaan pelein 2-2 päättyvässä ottelussa, jossa erätkin menevät tasan, voittaja ratkaistaan spottipallokilpailulla.

Paikoista mestaruussarjaan karsivat mestaruussarjan runkosarjan 11. ja 12. joukkue sekä 1. divisioonan joukkueet sijoilta 3 ja 4. Joukkueet pelaavat 10-palloa kaikki kaikkia vastaan ja kaksi parasta pääsee mestaruussarjaan liigakaudeksi 2016-2017. Karsinnoissa ei tunneta tasapelejä vaan tasan 2-2 päättyvässä ottelussa, jossa erätkin menevät tasan, voittaja ratkaistaan spottipallokilpailulla.

Nousua tai säilymistä 1. divisioonassa tavoittelevat 1. divisioonan runkosarjan 13. ja 14. sekä 2. divisioonan joukkueet sijoilta 3 ja 4. Pelataan 9-palloa kaikki kaikkia vastaan ja kaksi parasta ovat oikeutettuja osallistumaan 1. divisioonaan kaudella 2016-2017. Karsinnoissa ei ole tasapelejä, sillä 2-2 päättyvässä ottelussa, jossa erätkin menevät tasan, voittaja ratkaistaan spottipallokilpailulla.

Lisäksi järjestetään loppupelitapahtuman yhteydessä 2. divisioonan jumbofinaalit-niminen joukkuekilpailu. Jumbofinaaleissa 2. divisioonan runkosarjan neljä huonointa runkosarjan loppuun saakka pelannutta joukkuetta (ts. sarjasta suljetuilla ei osanotto-oikeutta) pelaavat 9-palloa. Kaikki joukkueet pelaavat vastakkain kertaalleen. Pelisysteemi on sama kuin karsinnoissa.

Pirkanmaan Pool-liigan palkinnot kaudella 2015-2016

Päätettiin säilyttää palkintojenjakokäytäntö ennallaan. Palkintosummat ovat samat kuin kaudella 2013-2014, jolloin on edellisen kerran pelattu 2. divisioonan runkosarja yhdessä alkulohkossa.


 

Katso myös

Muut tiedotteet


SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU