Pirkanmaan Pool ry.

SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU  


 

Hallituksen kokouspöytäkirja 29.03.2010

Aika:
Maanantai 29.03.2010 klo 16:00

Paikka:
Galaxie Center, Rautatienkatu 27, 33100 Tampere

Läsnä:
Gösta Huttunen
Harri Hepo-oja
Pauli Järvinen
Mika Salonen
Kari Talvio

1. § Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja Gösta Huttunen avasi kokouksen klo 16:15.

2. § Puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Gösta Huttunen, sihteeriksi Mika Salonen ja pöytäkirjantarkastajiksi Harri Hepo-oja ja Pauli Järvinen.

3. § Kokouksen päätösvaltaisuuden tarkastus

Kokous todettiin oikein koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4. § Liikunnan projektitukihakemuksesta päättäminen

Gösta Huttusen johdolla pohdittiin sellaista mahdollisuutta, että Pirkanmaan Pool ry:n jäsenet Jesse Huttunen, Jesse Kivelä ja Miikka Myllymäki, jotka pelaavat valtakunnallista koulupoikasarjaa, edustaisivat Suomea Puolan Katowicessa 03.-06.06.2010 käytävässä European Juniors Team Cup 2010:ssä. Poikien mukaan lähtisivät valmentajan roolissa Aki Heiskanen ja joukkueenjohtajan ominaisuudessa Gösta Huttunen.

Katsottiin, että kansainvälisen kilpailukokemuksen hankkiminen tekisi hyvää SM-mitaleita jo voittaneelle kolmikolle. Päätettiin hakea Tampereen kaupungin liikuntapalveluilta tukea projektia varten.

5. § Pirkanmaan Pool ry:n kilpailuiden sääntömuutokset

Keskusteltiin Pirkanmaan Pool ry:n järjestämistä Pirkanmaan mestaruuskilpailuista, Pool-liigan loppupelitapahtumasta ja Pirkanmaan liigacupista. Päätettiin laatia niitä koskevat käyttäytymissäännöt ja toimintaohjeet, jotka tulevat voimaan välittömästi.

Oman pelivuoron aikana ja pelialueella alkoholin nauttiminen ei ole sallittua. Aikalisää ei ole käytössä missään vaiheessa, mutta vessassa saa käydä kerran pelin aikana ja tällöinkin ainoastaan omalla lyöntivuorolla. Tupakkataukoa ei pidetä kesken pelin.

Kussakin kilpailussa kilpailunjohtajan on oltava vesiselvä. Hän pitää infotilaisuuden kilpailun alkaessa, kertoo pelisysteemin ja tähdentää käyttäytymiseen liittyviä seikkoja. Kilpailunjohtajan tehtäviin kuuluu myös valita kolmihenkinen jury mahdollisten ongelmatapausten varalle.

Kilpailunjohtajan sana on laki. Viimekädessä kilpailunjohtaja päättää pelisysteemistä Pirkanmaan Pool ry:n hallituksen asettamien raamien puitteissa. Lisäksi tilanteen niin vaatiessa (esim. loppuottelussa tai riitatilanteessa) kilpailunjohtajan tai hänen valtuuttamansa henkilön tehdessä pakat niitä ei tarkasteta. Ne hyväksytään mukisematta.

Päätettiin asettaa suositus, että kilpailuissa ei aloitettaisi uusia pelejä klo 21:00 jälkeen.

Painotettiin sitä, että nyt tehdyt sääntömuutokset ja -tarkennukset eivät koske Pirkanmaan Pool-liigan runkosarjaotteluita. Niiden säännöt nähtiin toimiviksi ja ne pysyvät ennallaan.

6. § Seniorien Pirkanmaan 8-pallomestaruuskilpailun pelipaikka

Mika Salonen kertoi, että 40 vuotta täyttäneiden Pirkanmaan 8-pallomestaruuskilpailua olivat anoneet Galaxie Center, Ravintola Biljardihovi ja Ravintola Peyton Place. Lisäksi Nokian biljarditilan edustaja oli ilmoittanut, ettei paikka ano kilpailun järjestämisoikeutta.

Myönnettiin helatorstaina 13.05.2010 pelattava kilpailu Ravintola Biljardihoville.

Lisäksi painotettiin, että kohdan 5 päätökset koskevat myös tätä mestaruuskilpailua, joka järjestetään ensimmäistä kertaa.

7. § Muut esille tulevat asiat

Keskusteltiin Pirkanmaan Pool ry:n säännöistä, jotka Kari Talvio toimitti hallituksen nähtäväksi. Päätettiin tehdä niihin muutoksia ylimääräisessä vuosikokouksessa, joka pidetään Galaxie Centerissä keskiviikkona 07.04.2010 klo 17:00.

Gösta Huttunen kertoi syksyllä 2010 alkavan Resulttia Solutions -junnubilisliigan viimeisimmät kuulumiset ja mainitsi, että liigan tiimoilta pidetään infotilaisuus Galaxie Centerissä keskiviikkona 05.05.2010. Tuolloin paikalla on mm. nuorisotalojen ja Tampereen kaupungin edustajia sekä näytösottelussa pirkanmaalaisia nuoria ja senioreita.

Gösta Huttunen kertoi keskustelleensa Suomen Biljardiliitto ry:hyn liittymisestä SBiL:n toiminnanjohtaja Markku Ryytyn kanssa. Gösta selvensi SBiL:n ja PM-Poolin mahdollista yhteistyötä ja sen vaikutuksia pirkanmaalaiseen junioribiljardiin ja PM-Poolin omaan Pool Academy -hankkeeseen. Kari Talvio esitti näkemyksensä siitä, miltä SBiL-jäsenyys näyttäisi rahastonhoitajan silmin katsottuna. Asiasta keskusteltiin pitkään ja sitä katsottiin monelta eri kantilta. SBiL:iin liittymisen puolesta tai sitä vastaan ei kuitenkaan tehty päätöstä.

Keskusteltiin mahdollisuudesta käydä tutustumassa Vaasan pool-biljardin nykytilaan hallituksen voimin. Paikkakunnan uusi biljardisali ja juniorityö nähtiin tutustumisen arvoisiksi. Jätettiin asia hautumaan.

8. § Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 17:57.


 

Katso myös

Muut tiedotteet


SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU