Pirkanmaan Pool ry.

SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU  


 

Hallituksen kokouspöytäkirja 30.06.2008

Aika:
Maanantai 30.06.2008 klo 17:30

Paikka:
Pool Garden, Sammonkatu 44, 33540 Tampere

Läsnä:
Tomi Keskinen
Harri Hepo-oja
Mika Salonen

1. § Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja Tomi Keskinen avasi kokouksen klo 17:30.

2. § Puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Tomi Keskinen, sihteeriksi Mika Salonen ja pöytäkirjantarkastajaksi Harri Hepo-oja.

3. § Kokouksen päätösvaltaisuuden tarkastus

Kokous todettiin oikein koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4. § Pirkanmaan Pool ry:n hallitus toimikaudella 2008-2009

Puheenjohtajaksi valittiin Tomi Keskinen, varapuheenjohtajaksi Harri Hepo-oja, rahastonhoitajaksi Kari Talvio ja Internet-vastaavaksi Mika Salonen.

5. § Kausittain myönnettävät avustukset ja kannustuspalkinnot

Päätettiin, että Pirkanmaan Pool ry. ei enää palkitse SM-mitaleita voittaneita jäseniään rahallisesti. Kilpailuavustuksia myönnetään jatkossakin kirjallisten anomusten perusteella.

Lisäksi päätettiin, että SM-mitalistien palkitsemisen sijaan Pirkanmaan Pool ry. palkitsee tästedes kausittain kaksi pelaajaa tai joukkuetta. Toinen palkintolautasista myönnetään kauden tulokkaalle ja toinen pitkään liigatoiminnassa mukana olleelle.

Pirkanmaan Pool-liigan tulokas -nimisen palkinnon saajaksi kaudella 2007-2008 valittiin liigajoukkue BC FM, joka tulokaskaudellaan voitti 2. divisioonan runkosarjan ja sijoittui Pirkanmaan liigacupissa neljänneksi.

Pitkän polun tallaaja -nimeä kantava palkinto päätettiin kaudella 2007-2008 myöntää PPP 2:ssa pelanneelle Pauli Järviselle hänen pitkästä ja menestyksekkäästä biljardiurastaan.

6. § Pirkanmaan Pool-liigan ja mestaruuskilpailuiden palkinnot

Katsottiin aiheelliseksi yhtenäistää Pirkanmaan mestaruuskilpailuiden palkintojenjakoa. Tehdyn päätöksen mukaisesti kolme parasta saavat rahapalkintojen lisäksi pokaalit. Näin ollen myös Pirkanmaan liigacupissa jaetaan jatkossa pokaalit kolmelle parhaalle.

Mestaruussarjan osalta päätettiin niin, että runkosarjan kaksi parasta palkitaan jatkossakin rahapalkinnoin, mutta pokaaleita ei jaeta runkosarjamenestyksestä. Mestaruussarjan rankinglistan voittajalle myönnetään rahapalkinto ja listan kolmelle parhaalle pokaali. Liigafinaalien kolme parasta palkitaan pokaalein ja neljä parasta rahallisesti.

Päätettiin, että 1. ja 2. divisioonassa palkitaan rankinglistan kolme parasta pelaajaa pokaalein. Lisäksi rankinglistojen voittajat saavat rahapalkinnot. Runkosarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalein ja kaksi parasta lisäksi rahallisesti.

7. § Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen liigakauteen 2008-2009

Päätettiin, että Pirkanmaan 9-palloliigan osallistumismaksut eri sarjatasoille säilyvät ennallaan. Kauteen 2008-2009 on ilmoittauduttava viimeistään 31.08.2008.

8. § Muut esille tulevat asiat

Sovittiin, että syyskuussa 2008 järjestetään infotilaisuus joukkueiden yhteyshenkilöille. Jokaisesta kauteen 2008-2009 osallistuvasta joukkueesta on oltava edustaja paikalla. Tilaisuuden yhteydessä luovutetaan kohdassa 5 mainitut palkinnot BC FM:lle ja Pauli Järviselle. Infotilaisuuden tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

9. § Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 18:47.


 

Katso myös

Muut tiedotteet


SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU