Pirkanmaan Pool ry.

SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU  


 

Hallituksen kokouspöytäkirja 11.07.2019

Aika:
Torstai 11.07.2019 klo 18:35

Paikka:
Galaxie Center, Rautatienkatu 27, 33100 Tampere

Läsnä:
Markus Laurila
Heikki Laikkamaa
Sami Saariaho
Mika Salonen
Olli Ylimäki

1. § Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja Markus Laurila avasi kokouksen klo 18:35.

2. § Puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Markus Laurila, sihteeriksi Mika Salonen ja pöytäkirjantarkastajiksi Heikki Laikkamaa ja Olli Ylimäki.

3. § Kokouksen päätösvaltaisuuden tarkastus

Kokous todettiin oikein koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4. § Pirkanmaan Pool ry:n hallitus toimikaudella 2019-2021

Vuosikokouksen päätöksen mukaisesti Markus Laurila toimii hallituksen puheenjohtajana.

Valittiin Heikki Laikkamaa varapuheenjohtajaksi, Sami Saariaho rahastonhoitajaksi ja Olli Ylimäki pelipaikkavastaavaksi. Sekä sihteeriksi että Internet-vastaavaksi valittiin Mika Salonen, joka jatkaa tulospäivittäjänä päivittäen liigatuloksia yrityksensä Resulttia Solutions nimissä. Tero Kaivonen ja Jonna Hautanen ovat hallituksen muut jäsenet.

5. § Pirkanmaan Pool-liiga kaudella 2019-2020

Pirkanmaan Pool-liigan pääyhteistyökumppanuus kaudeksi 2019-2020 maksaa 800,00 euroa. Pääsponsori julkistetaan, kunhan asia on saatu lukittua. Neuvottelut ovat parhaillaan käynnissä.

Joukkueiden ilmoittautumisia Pirkanmaan Pool-liigan kauteen 2019-2020 vastaanotetaan lauantaihin 31.08.2019 saakka. Villi kortti -anomukset on tehtävä viimeistään sunnuntaina 25.08.2019.

Keskusteltiin monelta eri kantilta 2. divisioonasta, lohkojaosta ja mahdollisista pelitavoista. Keskustelua virisi myös loppupelitapahtumasta. Loppupelit päätettiin järjestää Galaxie Centerissä alustavasti lauantaina 09.05.2020 (mahdollinen varapäivä lauantai 30.05.2020).

Kaavailtiin, että loppupelien pelisysteemi olisi 1. divisioonan nousukarsinnan osalta hieman erilainen kuin aiemmin, jotta se saataisiin pelattua sujuvammin. Jos 2. divisioonan runkosarja pelataan kahdessa lohkossa, tällöin 1. divisioonan nousukarsintaan otetaan 1. divisioonan runkosarjan 3. ja 4. viimeinen joukkue, 2. divisioonan A-lohkon 2. joukkue ja 2. divisioonan B-lohkon 2. joukkue. Näin meneteltäessä 1. divisioonan kaksi huonointa joukkuetta putoavat suoraan 2. divisioonaan, kun taas 2. divisioonan A- ja B-lohkon voittajajoukkueet nousevat suoraan 1. divisioonaan kaudeksi 2020-2021. Pelitapa varmistuu myöhemmin, mutta pyritään siihen, että karsijajoukkueita olisi neljä eikä kuutta.

Päätettiin tehdä sääntömuutos, joka tulee voimaan heti kauden 2019-2020 alussa. Liigajoukkuetta syyskaudella edustanut pelaaja on oikeutettu vaihtamaan joukkuetta syyskaudella. Joukkuesiirrosta on tehtävä syyskauden aikana kirjallinen anomus perusteluineen Pirkanmaan Pool ry:n hallitukselle, joka käsittelee anomuksen. Jos joukkuesiirto hyväksytään, siirto maksaa pelaajalle 60,00 euroa ja siirto on voimassa maksupäivästä alkaen. Joukkuetta vaihtavalla pelaajalla ei ole mahdollisuutta voittaa pelaajien henkilökohtaista rankinglistaa eikä mitään muitakaan rankinglistaan liittyviä palkintoja.

6. § Pirkanmaan Pool ry:n muu toiminta kaudella 2019-2020

Keskusteltiin Tampereella keväällä 2020 pelattavista pool-biljardin EM-kilpailuista. Todettiin, että yhdistys voi olla mukana kisajärjestelyissä ja talkooporukassa, jos avuntarve tiedetään hyvissä ajoin.

Sovittiin, että Pirkanmaan Pool ry:n 30-vuotisjuhlat pyritään järjestämään omana tapahtumanaan ja mahdollisesti alkusyksystä 2020.

7. § Muut esille tulevat asiat

Päätettiin vaihtaa Pirkanmaan Pool ry:n lyhenne, joka on käytössä Suomen Biljardiliitto ry:n alaisissa kilpailuissa. Lyhenne PmPA, joka viittaa Pirkanmaan Pool ry:n jo edesmenneeseen juniorijaosto Pirkanmaan Pool Academyyn, vaihdetaan muotoon PmP.

Pirkanmaan Pool ry:n 30-vuotishistoriiikia työstetään Mika Salosen johdolla. Hanke on hyvällä alulla.

Annettiin Markus Laurilalle valtuudet laatia kutsu ja säännöt logokilpailulle, jolla 30 vuotta täyttävälle Pirkanmaan Pool ry:lle haetaan uutta logoa. Suunnittelukilpailu ajoitetaan siten, että uusi logo saataisiin käyttöön kevätkauden alkuun mennessä. Voittaja saa 100,00-150,00 euron lahjakortin.

8. § Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19:43.


 

Katso myös

Muut tiedotteet


SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU