Pirkanmaan Pool ry.

SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU  


 

Hallituksen kokouspöytäkirja 21.05.2012

Pirkanmaan Pool ry:n hallitus on pitänyt kirjallisia neuvonpitoja toukokuun puolivälissä ja päättänyt alla olevaa.

Pirkanmaan Pool ry:n kausipalkintojen myöntäminen

Pitkään Pirkanmaan Pool-liigassa pelanneelle tai muuten pitkään liigan parissa toimineelle henkilölle tarkoitettu kausipalkinto, Pitkän polun tallaaja 2011-2012, päätettiin myöntää Small Boysin Pasi Mäkiselle. Pasi on tällä kaudella ylittänyt 300 ottelun ja 1200 erävoiton. rajapyykit. Palkinto luovutetaan Galaxie Centerissä lauantaina 02.06.2012.

Ensimmäistä liigakauttaan pelaavalle tulokkaalle tarkoitettu Pirkanmaan Pool-liigan tulokas 2011-2012 -palkinto menee 2. divisioonan PPP 4:n Toni Asikaiselle. Toni on pelannut Tampereen Resulttia Solutions -junnubilisliigaa kaksi kautta ja tällä kaudella hän voitti toisen lohkon rankinglistan häviämättä erääkään (pelit 5-0 ja erät 10-0). Nuori biljardööri on nyt siis pelannut ensimmäisen liigakautensa Pirkanmaan Pool-liigassa (2. divisioonassa 9 voittoa ja 3 häviötä) sekä osallistunut ensimmäisiin Pirkanmaan parimestaruuskisoihinsa. 8-pallon alle 18-vuotisten Pirkanmaan mestaruuskisoissa Asikainen oli viides, joten hän on aktiivisesti pelannut biljardia sen jälkeen, kun tuli Tampereen junnubilisliigaan kaudella 2010-2011. Tulokaspalkinto luovutetaan Galaxie Centerissä lauantaina 02.06.2012.

Pirkanmaan Pool-liigan loppupelitapahtuma lauantaina 02.06.2012

Sovittiin, että vedetään liigakauden 2011-2012 loppupelitapahtuma läpi samoilla erämäärillä ja kellonajoilla kuin viime kaudella. Myös pelimuodot säilyvät ennallaan. Finaalitapahtuman kutsu laitetaan Internet-sivuille ja postitetaan liigajoukkueille.

Lisäksi todettiin, että hallituksen käsiteltäväksi oli tullut muutama anomus, joissa tiedusteltiin alle kuusi runkosarjaottelua kuluneella runkosarjakaudella pelanneiden pelaajien mahdollisuutta osallistua loppupelitapahtumaan ja edustaa siellä joukkuettaan. Päätettiin pitää aiemmin sovituista säännöistä kiinni, mikä tarkoittaa sitä, että jokaisella loppupelitapahtumaan (mestaruussarjan liigafinaalit, karsinnat mestaruussarjaan ja 1. divisioonaan sekä 2. divisioonan jumbofinaalit) osallistuvalla pelaajalla tulee olla pelattuna vähintään kuusi runkosarjaottelua joukkueessaan sarjakaudella 2011-2012.

Pirkanmaan Pool ry:n junioribiljardin verkkotunnukset ja webhotelli

Verkkotunnukset poolacademy.fi ja junnubilisliiga.fi on nykyään rekisteröity Pirkanmaan Pool ry:n nimiin. Verkkotunnusten voimassaoloaika päättyy sunnuntaina 10.06.2012. Todettiin, että Pirkanmaan Pool ry:llä on Nebula Oy:stä webhotelli ja siihen yhdistettynä nuo kaksi em. domainia. On siis esim. sähköpostipalvelut ja kotisivutilaa, jotka ovat olleet vähäisellä käytöllä. Esim. kaudella 2011-2012 Pirkanmaan Pool ry:n juniorijaosto Pirkanmaan Pool Academyllä ei ole ollut junioribiljarditoimintaa Tampereen Resulttia Solutions -junnubilisliigan yhteistyöseurana toimimisen ja SBiL-lisenssipelaajien lisäksi.

Päätettiin jatkaa domainin poolacademy.fi rekisteröintiä vuodella. Päätettiin samalla luopua verkkotunnuksesta junnubilisliiga.fi ja antaa se Resulttia Solutionsin rekisteröitäväksi. Yrityksen kanssa sovittiin, että kaikki osoitteeseen http://www.poolacademy.fi menevät ohjataan automaattisesti siirtymään sivulle, jolla kerrotaan Tampereen junnubilisliigasta.

Domainin poolacademy.fi uudelleenohjaus maksaa Nebula Oy:n kautta 2 euroa/kk. Säästöä vuositasolla Pirkanmaan Pool ry:lle tulee mukavasti, kun junnubilisliiga.fi siirtyy Resulttia Solutionsille ja yhdistyksen ei tarvitse enää maksaa webhotellista ja sen tarpeettomiksi käyneistä palveluista vaan ainoastaan pari euroa kuukaudessa domainohjauspalvelusta.


 

Katso myös

Muut tiedotteet


SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU