Pirkanmaan Pool ry.

SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU  


 

Hallituksen kokouspöytäkirja 15.06.2011

Aika:
Keskiviikko 15.06.2011 klo 18:00

Paikka:
Galaxie Center, Rautatienkatu 27, 33100 Tampere

Läsnä:
Toni Pulliainen
Markus Laurila
Mika Salonen
Ville Hursti
Antti Marjamäki
Ville Laine

1. § Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja Toni Pulliainen avasi kokouksen klo 18:20.

2. § Puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Toni Pulliainen, sihteeriksi Mika Salonen ja pöytäkirjantarkastajiksi Ville Hursti ja Antti Marjamäki.

3. § Kokouksen päätösvaltaisuuden tarkastus

Kokous todettiin oikein koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4. § Pirkanmaan Pool ry:n hallitus toimikaudella 2011-2013

Vuosikokouksen päätöksen mukaisesti Toni Pulliainen toimii hallituksen puheenjohtajana ja Kari Talvio rahastonhoitajana, vaikka ei kuulukaan hallitukseen.

Markus Laurila jatkaa juniorivastavana ja samalla juniorijaosto Pirkanmaan Pool Academyn vetäjänä. Ville Hursti toimii pelaajien edustajana, ts. keskustelee pelaajien kanssa välittäen heidän viestejään hallituksen suuntaan. Hannu Lahtinen toimi aiemmin pelipaikkavastaavana, joten hänen tehtävänkuvansa tullee olemaan pitkälti sama jatkossakin. Mika Salonen jatkaa Internet-vastaavana.

Muut hallituksen jäsenet ovat Pauli Järvinen, Ville Laine, Antti Marjamäki ja Ville Valkama. He keskittyvät mm. mainosmyyntiin sekä kilpailu- ja junioritoimintaan.

5. § Pirkanmaan Pool-liigan tulospäivityksen ulkoistaminen

Toni Pulliainen ehdotti yhdistyksen Internet-sivustolla toimivan Pool-liigan tulospalvelun päivityksen ulkoistamista. Esim. kaudella 2010-2011 oli 40 joukkuetta ja yli 300 pelaajaa, joten Internet-sivujen tulospalvelun päivitystyömäärä on valtava. Markus Laurila kertoi keskustelleensa Hannu Lahtisen kanssa siitä, että tulospäivityksestä tulee maksaa korvaus. Muut olivat täysin samaa mieltä asiasta.

Päätettiin, että Internet-vastaava Mika Salonen päivittää liigatulokset yrityksen Resulttia Solutions nimissä. Ulkoistetusta tulospäivitystyöstä maksetaan elo-toukokuulta 50,00 euroa/kuukausi.

6. § Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen liigakauteen 2011-2012

Keskusteltiin ja päätettiin liigakauden osallistumismaksuista. Osallistuminen Pirkanmaan Pool-liigan mestaruussarjaan maksaa 190,00 euroa/joukkue. Joukkueen osallistuminen 1. divisioonaan maksaa 160,00 euroa. Osallistuminen alimmalle sarjatasolle eli 2. divisioonaan maksaa 130,00 euroa/joukkue.

Ilmoittautumisia sarjakaudelle 2011-2012 vastaanotetaan aikavälillä 01.-31.08.2011.

7. § Pirkanmaan Pool-liigan pääsponsori ja mainostajat kaudella 2011-2012

Todettiin, että sopimus Pool-liigan pääsponsorin kanssa on katkolla. Sovittiin, että Hannu Lahtinen ja Markus Laurila selvittävät vielä kertaalleen, jatkuuko liiga nimellä Pirkanmaan Karjala Pool-liiga.

Etenkin Antti Marjamäki ja Ville Laine kartoittavat potentiaalisia mainostajia sekä otteluohjelmiin että yhdistyksen Internet-sivuille. Mainoshinnat tarkentuvat myöhemmin riippuen osittain myös siitä, millaiseen sopimukseen liigan tulevan pääsponsorin kanssa päästään.

8. § Pirkanmaan mestaruuskilpailut kaudella 2011-2012

Pohdittiin kaudella 2010-2011 järjestettyjä Pirkanmaan mestaruuskilpailuita, niiden pelaajamääriä ja muita seikkoja. Pidettiin hyvänä, että kilpailut jakaantuvat eri pelipaikkojen kesken. 9-pallon B-mestaruuskilpailu nähtiin hyväksi ja onnistuneeksi uudeksi kilpailuksi, joka saa varmasti jatkoa. Keskusteltiin siitäkin, pitäisikö vähemmän pelaajia houkuttelevia kilpailuita jättää järjestämättä, mutta ei ainakaan vielä päädytty sellaisiin toimenpiteisiin. Juniorikisojen pelaajamäärät kasvavat varmasti tulevina vuosina ja toivottavasti naispelaajiakin saadaan lisää. Kisakalenterista tulevat löytymään pitkälti samat Pirkanmaan mestaruuskisat kuin aiemminkin.

Pirkanmaan Pool ry:n ja Pirkanmaan Pool Academyn biljardikouluista ei vielä päätetty sen tarkemmin. Keskusteltiin Resulttia Solutions -junnubilisliigan siirtymisestä Suomen Biljardiliitto ry:n alaisuuteen ja siitä, millä tavalla se käytännössä vaikuttaa Pirkanmaan Pool Academyn junioritoimintaan. Kaiken kaikkiaan junioribiljardista puhuttiin paljon ja sen pariin palataan kauden aikana moneen otteeseen.

Toni Pulliainen ehdotti 10-pallon Pirkanmaan parimestaruuskilpailun järjestämisestä. Kisan kohtalo jätettiin avoimeksi, mutta ehkä se pelataan syksyllä Ravintola Boolissa ikään kuin kauden avajaiskilpailuna.

Päätettiin, että kunkin mestaruuskilpailun järjestämisoikeus maksaa pelipaikoille 50,00 euroa/kilpailu. Järjestämisoikeutta anotaan Pirkanmaan Pool ry:n hallitukselta myöhemmin ilmoitettavalla tavalla.

9. § Pirkanmaan Pool ry:n postiosoite

Päätettiin käytännön syistä säilyttää Pirkanmaan Pool ry:n postiosoite seuraavana:

Pirkanmaan Pool ry.
Kari Talvio
Takahuhdintie 20 D
33530 Tampere

Juniorijaosto Pirkanmaan Pool Academyn postiosoite vaihdettiin seuraavaksi:

Pirkanmaan Pool Academy
Markus Laurila
Runkokatu 12 E 46
33340 Tampere

10. § Muut esille tulevat asiat

Sovittiin jälleen kerran, että mestaruussarjassa pelimuoto on 10-pallo ja muilla sarjatasoilla 9-pallo.

Ville Hursti selvittää, mitä tietoja uuden hallituksen myötä täytyy ilmoittaa Patentti- ja rekisterihallitukselle. Toni Pulliainen puolestaan ottaa yhteyttä rahastonhoitaja Kari Talvioon ja he selvittävät yhdistyksen tilinkäyttöoikeuteen liittyviä seikkoja.

11. § Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19:50.


 

Katso myös

Muut tiedotteet


SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU