Pirkanmaan Pool ry.

SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU  


 

Hallituksen kokouspöytäkirja 30.08.2010

Aika:
Maanantai 30.08.2010 klo 17:00

Paikka:
Tampereen Ammattiklubi ry., Laukontori 12, 33200 Tampere

Läsnä:
Gösta Huttunen
Harri Hepo-oja
Pauli Järvinen
Hannu Lahtinen
Markus Laurila
Mika Salonen

1. § Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja Gösta Huttunen avasi kokouksen klo 17:00.

2. § Puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Gösta Huttunen, sihteeriksi Mika Salonen ja pöytäkirjantarkastajiksi Harri Hepo-oja ja Markus Laurila.

3. § Kokouksen päätösvaltaisuuden tarkastus

Kokous todettiin oikein koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4. § Pirkanmaan Pool ry:n liittyminen Suomen Biljardiliitto ry:hyn

Todettiin, että Pirkanmaan Pool ry. oli anonut Suomen Biljardiliitty ry:n jäsenyyttä. Jäsenyyshakemus hyväksyttiin elokuussa 2010, joten Pirkanmaan Pool ry. on SBiL:n jäsenseura.

Päätettiin, että yhdistyksen virallinen lyhenne SBiL:n alaisessa kilpailutoiminnassa on tästedes PmPA. Tämä viittaa Pirkanmaan Pool ry:n juniorijaosto Pool Academyyn, pirkanmaalaisuuteen ja siihen, että juniorityöhön panostetaan. Valtaosa SBiL-lisenssipelaajista tullee olemaan alle 18-vuotiaita nuoria.

Sovittiin, että Mika Salonen ilmoittaa PmPA-lyhenteen Suomen Biljardiliitto ry:n toiminnanjohtajalle.

5. § Pool Academyn jäsenmaksu ja edustaminen SBiL:n kilpailuissa

Päätettiin, että Pool Academyn kausimaksu on 30,00 euroa/kausi. Kausi on 01.07.-30.06. välinen ajanjakso.

Pool Academyn jäsenmaksun maksaneet alle 18-vuotiaat jäsenet voivat osallistua Pool Academyn treeneihin, joita pyritään järjestämään Galaxie Centerissä maanantaisin ja torstaisin klo 17:00-18:30. Lisäksi taloudellisen tilanteen niin salliessa juniorijaosto maksaa 20,00 euroa kustakin Galaxie Centerin 50,00 euroa/kk maksavasta kuukausikortista, joka on tarkoitettu Pool Academyn juniorijäsenille.

Pool Academyn alle 18-vuotiaan juniorijäsenen hankkiessa Suomen Biljardiliitto ry:n kilpailulisenssin ja osallistuessa liiton kilpailuihin, hänellä on oltava Pool Academyn virallinen edustuspaita.

Jos vanhempi pelaaja haluaa edustaa Pirkanmaan Pool ry:tä (PmPA) SBiL:n alaisissa kilpailuissa, se on mahdollista. Hänen maksamansa 30,00 euron jäsenmaksu käytetään junioribiljardin tukemiseen. Vanhemmilla pelaajilla ei ole edustuspaitapakkoa, mutta sen hankinta ja käyttö on erittäin suotavaa.

6. § Pool Academyn ja Resulttia Solutions -junnubilisliigan Internet-sivusto

Juniorivastaava ja Pool Academyn vetäjä Markus Laurila kertoi, että hän ja Mika Salonen olivat sopineet Tampereen nuorisotalojen edustajien kanssa, että syksyllä 2010 alkavaksi kaavailtu Resulttia Solutions -junnubilisliiga järjestetään. Junnubilisliigaan voivat osallistua Tampereen nuorisotalot.

Liigan pääyhteistyökumppani Resulttia Solutionsin edustajan ominaisuudessa Mika Salonen kertoi toteuttaneensa Internet-sivuston, joka esittelee sekä Pool Academyn että Pirkanmaan junnubilisliigan, joka kaudella 2010-2011 kantaa nimeä Resulttia Solutions -junnubilisliiga. Salonen esitteli sivuston, joka hyväksyttiin yksimielisesti. Se päätettiin esitellä Tampereen nuorisotalojen edustajille ensitilassa.

Resulttia Solutionsin toteuttama verkkosivusto tulee löytymään osoitteista http://www.poolacademy.fi ja http://www.junnubilisliiga.fi. Tiedote- ja keskusteluosiot avautuvat ensiksi mainitun osoitteen alaisuudessa, Pirkanmaan junnubilisliigan kattava tulospalvelujärjestelmä puolestaan jälkimmäisen.

7. § Pirkanmaan Pool-liigan ilmoittautumistilanne ja sarjatasojen joukkuemäärät

Tutkittiin yhdessä, mitkä liigajoukkueet olivat jo ilmoittautunut Pirkanmaan Karjala Pool-liigan sarjakaudelle 2010-2011. Todettiin, että 2. divisioonaan oli jo nyt tullut runsaasti ilmoittautuneita. Huomioitiin myös se seikka, että muilta sarjatasoilta näyttäisi jäävän joukkueita pois. Tiedossa oli sekin, että osa joukkueista pelaisi mieluummin yhtä porrasta ylemmällä sarjatasolla, jos se olisi mahdollista. Pantiin merkille, että osa joukkueista oli ilmoittautunut 2. divisioonaan, vaikka niillä olisikin sarjapaikka joko mestaruussarjassa tai 1. divisioonassa.

Päätettiin, että sarjakaudeksi 2010-2011 mestaruussarjaan otetaan enintään kaksitoista joukkuetta. Joukkueiden enimmäismääräksi 1. divisioonaan päätettiin neljätoista. Mikäli 2. divisioonaan tulee yli seitsemäntoista joukkuetta, pelataan runkosarja kahdessa lohkossa, mutta muussa tapauksessa ei ryhdytä tekemään lohkojakoa.

Ellei tarvetta muutoksiin ilmene, em. joukkueiden sarjatasokohtaisista enimmäismääristä pidetään kiinni tulevina kausina. Tilanne muuttuu kuitenkin kausittain, joten lopulliset joukkuemääräpäätökset tehdään kausikohtaisesti, kun tiedetään, montako joukkuetta ilmoittautuu kullekin sarjatasolle.

8. § Muut esille tulevat asiat

Markus Laurila kertoi tapaavansa torstaina 02.09.2010 Tampereen nuorisotalojen edustajia. Sovittiin, että Mika Salonen osallistuu myös tapaamiseen ja toimittaa paikalle Resulttia Solutions -biljardiliigan osallistumiskutsuja, jotta ne saadaan kätevästi eri nuorisotaloille. Junnubilisliigaan on ilmoittauduttava viimeistään perjantaina 17.09.2010.

Keskusteltiin Resulttia Solutions -junnubilisliigasta ja sen palkinnoista. Mika Salosen ollessa jäävi muut päättivät, että pääyhteistyökumppani Resulttia Solutionsin aputoiminimellä JM Pool Cues on ns. etuajo-oikeus, kun on kyse keppi- tms. pelivälineasioista. Liigapalkinnot päätetään keväällä 2011.

9. § Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19:10.


 

Katso myös

Muut tiedotteet


SEURA | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | KESKUSTELU